Любов безмежний, чудовий дар,
Що дав творець своєму створінню.
Любов — це жертва, серця жар,
І райський спокій у терпінні.

14 лютого — День Святого Валентина — Всесвітній день закоханих. До кожного з нас рано чи пізно в душу заглядає кохання. Кохання — одне з піднесених, шляхетних і прекрасних почуттів! Кохання панує над світом. Воно поза віком і часом.
У Козачолопанському НВК цього дня був проведений святковий захід, присвячений Дню Святого Валентина. Ведучі свята, учні 5-А класу ознайомили усіх присутніх із історією цього свята, яке прийшло до нас із Заходу. Розповіли про те, як саме День Святого Валентина святкують у різних країнах світу. У Франції цього дня прийнято дарувати коштовності, у романтичній Данії люди відсилають одне одному сухі білі квіти, у Японії день закоханих почали святкувати лише у 30-ті роки ХХ століття. Традиційний подарунок у цей день - шоколад. Але, виявляється, є у світі країні, де це свято офіційно заборонено. Це Саудівська Аравія.

Кожен клас заздалегідь виготовив скриньку для «валентинок». Учні-кореспонденти 10 класу під час свята провели інтерв'ю-опитування «Що таке кохання?» Діти брали участь у цікавих конкурсах, співали пісні, читали поезії про кохання. Закінчилося свято дискотекою.

Учні цікаво та весело провели свій вільний час.

/Files/images/SAM_0757.JPG

/Files/images/SAM_0777.JPG

/Files/images/SAM_0767.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 222