Зійшов сніг. Все навколо пробуджується, весна буяє. Ми всі намагаємось бути навесні гарнішими, чепурнішими, охайнішими, так чому б не зробити наше рідне селище таким же чудовим? Адже, всі ми, проходячи вулицями, бачимо, що за останні роки наше селище «причепурилося», і ми дуже хочемо, щоб в цьому була й наша заслуга.

Краса людини починається з її душі, родини, будинку. Козача Лопань – це наша спільна велика домівка, де завжди повинно бути прибрано. Тому щодня проводимо прибирання навколишнього середовища: прибираємо біля своїх домівок, територію селища, висаджуємо квіти на клумбах, допомагаємо упорядкувати господи ветеранам та одиноким людям похилого віку, робимо щось корисне.

Активно взяли участь у всеукраїнському суботнику: упорядкували шкільне подвір’я та прилеглу до школи територію. Щоб зробити своє селище чистим та квітучим, за ініціативи голови селищної ради Задоренка В.В. разом із прикордонниками застави «Козача Лопань» учні 9-11 класів висадили 40 тендітних берізок. Ми залюбки копали ями, носили воду, висаджували деревця. І в кожного теплилася надія на те, що деревця приймуться і будуть буяти. І кожен, хто садив берізки, напевно, буде пишатися Козачолопанською Алеєю Слави, яку посадили до 70-річчя визволення Харківщини.

/Files/images/на сайт4.JPG

/Files/images/DSC06737.JPG

/Files/images/СУБОТНИК 2013.JPG

/Files/images/DSC07629.jpg

/Files/images/DSC07631.jpg

/Files/images/DSC07652.jpg

/Files/images/DSC07664.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 185