30 травня 2013 року з нагоди Дня прикордонника на території лісового масиву с.Ветеринарне з ініціативи та підтримки голови Козачолопанської селищної ради Задоренка В.В., начальника відділу прикордонної служби «Дергачі» підполковника Ковальчука О.В. та директора Козачолопанського НВК Дударєвої Т.А. було проведено військово-спортивну гру «Заграва». До участі було залучено хлопців 10-11 класу у кількості 20 чоловік під організацією вчителя Захисту Вітчизни Тютюнника О.І.

Гра проводилась з метою формування почуття патріотизму у підростаючого покоління, набуття знань, умінь та навичок, необхідних майбутньому захиснику Вітчизни, пропаганди здорового способу життя та розвитку фізичних якостей.

Під час гри були проведені цікаві конкурси та різні спортивні змагання: військово-історичний конкурс, вогнева підготовка (стрільба з пневматичної гвинтівки під керівництвом дільничного інспектора прикордонної служби ВПС «Дергачі» - старшого прапорщика Котелевця О.В. та начальника ВУСу Козачолопанської селищної ради - Поваляєва Ю.В.), метання гранат, домедична допомога, топографічна підготовка, спортивні змагання.

Діти, не дивлячись на втому, силу-силенну комарів та мошок були щасливі і задоволені. Про це засвідчила остання найцікавіша гра «Десант», в якій вони залюбки проявили свою кмітливість та фізичну витривалість. Кожен відчув себе справжнім чоловіком, військовим, захисником Вітчизни.

Усе закінчилося у колі дружнього вогнища під акорди гітари та святкової солдатської каші.

Хочеться висловити слова особливої вдячності тим, хто допоміг в організації та проведенні військово–спортивної гри «Заграва»: голові Козачолопанської селищної ради Задоренку В.В. та підполковнику Ковальчуку О.В.

Тож маємо надію, що сповнені вірою в себе, ми й надалі будемо наполегливо співпрацювати заради майбутнього наших дітей!

/Files/images/DSC07938.JPG

/Files/images/DSC07854.JPG/Files/images/DSC07915.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 245