Травневий вечір підсумовує

Напружений навчальний рік –

Він є подією чудовою

Для тих, хто зветься «випускник».

Випускний вечір – мить прощання зі шкільною родиною, з дитинством. І саме в такі моменти, можливо, як ніколи, одинадцятикласники відчувають, що школа – це рідний дім. Як швидко біжить час. Із сумом кожен озирається на прожиті шкільні роки, які ніколи не повторяться. Залишились позаду і державна підсумкова атестація, і постійні хвилювання, а попереду кожного чекає невідома, сповнена загадковості дорога життя, яку кожен з них повинен пройти чесно й гідно.

31 травня 2013 року відбулася урочиста лінійка з нагоди вручення атестатів про закінчення повної загальної середньої освіти учням 11 класу Козачолопанського НВК.

На випускному вечорі були присутні Островерх О.І., методист відділу освіти Дергачівської райдержадміністрації, Журавель Д.М., заступник начальника відділу прикордонної служби, адміністрація закладу, педпрацівники, батьки випускників.

Зі словами привітань випускникам 2013 року виступила директор Козачолопанського НВК Дударєва Т.А., яка вручила атестати, грамоти та подяки. Привітав із закінченням школи випускників і заступник начальника відділу прикордонної служби Журавель Д.М. Багато теплих слів, слів вдячності сказали випускники своїм вчителям, які довгих одинадцять років були поруч. Разом з вчителем кожен з них дорослішав, долав певні перешкоди, відчував радість перемоги, закохувався…

Якщо є щось святе на землі, то це батькова хата, і мамине слово. Це дві найдорожчі людини, які розділяють і гіркоту невдач, і щасливі хвилини радощів, віддають тепло свого серця. Вони завжди були і є кращими друзями, помічниками вчителів. Найактивнішим батькам було вручено подяки.

Цього теплого весняного дня пролунало багато пісень, багато прекрасних і щирих слів. А завершили свято слова класного керівника 11 класу Дигало Т.А., яка сказала, що життя – це театр, яке ніколи не кінчається, що в житті немає простих ролей, але будь-яку роль треба відіграти чесно й талановито, не перегравати й не фальшивити. Кожен сам коваль свого щастя, бо від нас самих залежить, чи станемо ми справжніми людьми, бо справжні люди можуть багато чого зробити для людей, для держави.

То ж у добру путь, дорогі випускники!

Кiлькiсть переглядiв: 240