Наприкінці квітня 2013 року у місті Миколаєві відбувся ХVІ Міжнародний конкурс шкільних медіа, в якому взяли участь 3217 газет, теле-, фото-, радіо-репортажів зі шкіл, професійно-технічних та позашкільних навчальних закладів з 24 областей України, АР Крим, а також Болгарії, Росії, Польщі, Молдови, Греції, Білорусії, Грузії, Латвії, Румунії та Придністров’я. Учасником цього конкурсу стала і газета «Козацький вогник», яку видає редакція Козачолопанського НВК.

Поїздка до м. Миколаєва на форум юних журналістів стала найкращою нагородою за клопітку працю. Ми познайомилися з такими «постатями» в журналістиці як Микола Томенко – Голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації, Володимир Мостовий – голова Комісії з журналістської етики, Горобець Валерій – Секретар Національної спілки журналістів України, Гліб Головченко – директор Коледжу преси та телебачення, генеральний продюсер ТК ТАК – ТV.

Усі дні перебування у Миколаєві були насиченими. Ми не тільки працювали: відвідували майстер-класи, були учасниками прес-конференції, зустрічалися з в.о. голови Миколаївської області Коренюгіним В.М., а й гарно відпочили, поспілкувалися з однолітками з інших регіонів країни, дізналися багато цікавого. Відвідали місцевий зоопарк, який є найстарішим в Україні, саджали алею Слави загиблим при виконанні службових обов’язків журналістам в урвищі Балабанівське.

А ще ми зрозуміли: що для того, щоб перемагати – треба багато і плідно працювати. Як сказав Володимир Мостовий: «Мрійте, але головне – створюйте план реалізації своїх дій».

Висловлюємо подячність голові Козачолопанської селищної ради Задоренку Вячеславу Валентиновичу за фінансову допомогу та підтримку нашої поїздки.

/Files/images/SWScan01452.jpg

/Files/images/редакція.JPG

/Files/images/на сайт1.JPG

/Files/images/на сайт.JPG

/Files/images/на сайт2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 258