Дитина XXІ століття - особлива, бо живе в екстремальних умовах. Тому фізичне виховання відіграє важливу роль у підготовці всебічно розвиненої молодої людини, здатної надалі успішно працювати в різних сферах. «У здоровому тілі - здоровий дух», - говорить антична мудрість. Завжди радісно, коли молода дівчина або хлопець обирають здоровий спосіб життя і справжнє спілкування замість сидіння в соціальних мережах. Після закінчення тренувань, втомлені, але задоволені собою, однією компанією з посмішками на обличчі розходяться по домівках. Дбати про здоров’я - це не тільки вести правильний спосіб життя, а й підтримувати, розвивати свої фізичні можливості. Це повинно для кожного стати законом, як це стало для тренера Дергачівської районної Федерації військово-спортивного багатоборства Губіна Вячеслава Олексійовича.

В’ячеслав Олексійович прийшов до нашої школи не так давно. Секцію військово-спортивних багатоборства, яку із задоволенням відвідують і хлопці, і дівчатка, працює з вересня 2012 року. Але за цей короткий час тренер зумів заволодіти серцями багатьох дітей нашої школи, а діти зуміли показати певні результати того, чому їх навчили.

Так, 19-20 січня відбувся відкритий турнір Харківського району з військово-спортивного багатоборства у розділі бойове багатоборство, в якому взяли участь більше 120 учасників з усієї області. Команду Дергачівщини представляла збірна команда Дергачівської федерації військово-спортивного багатоборства «Драйв» у складі 18 чоловік, 14 з яких – вихованці секції військово-спортивного багатоборства, яке працює на базі Козачолопанського НВК.

/Files/images/Змагання 2.JPG

Після представлення спортивних видів та розминки учасники турніру спробували і свої сили. Не дивлячись на те, що діти займаються цим видом спорту порівняно недавно і це тільки друге їхнє виїзне змагання, все-таки результати були переконливими: у фіналі члени «Драйву» складали самі собі конкуренцію! Команда привезла нагороди, показавши такі результати змагань: 5 перших місць; 6 – других; 3 – третіх і 1 – четверте, і підсумок змагання – перше місце у загальнокомандному заліку.

/Files/images/ЗМАГАННЯ 1.JPG

Особливо хочеться відмітити дебют шестирічних бійців Істоміна Ярослава і Сотника Тимофія.Істомін Ярослав, незважаючи на неоднозначне рішення суддів, у напруженій боротьбі виборов 2-ге місце. Сотник Тимофій, програвши в рукопашній боротьбі старшим за віком бійцям, зумів подолати їх в ножовому бої. Всі учасники змагань поверталися всі з піднесеним настроєм, яскравими враженнями та бажанням розвиватися фізично, морально і духовно, і знову здобути можливість брати участь у змаганнях, і перемагати!

Вітаємо наших переможців з першими спортивними здобутками та бажаємо подальших успіхів!

Кiлькiсть переглядiв: 204