/Files/photogallery/дзвоник.jpg До школи, до класу за руку підемо,

І друзів, і знань, сподіваюсь, знайдемо.

Нехай же щастить на всі шкільні роки,

Щоб з радістю швидко летіли вони!

Усі квіти селища вклонялися у цей день Козачолопанському НВК, що оновлений та красивий відкрив двері своїм учням. 1 вересня - дійсно свято — свято зустрічі зі школою, вчителями та однокласниками. Але є учні, для яких день не просто свято, а подія. Звичайно, це ті, хто переступив поріг нашої школи вперше. Першоклашки з ще не зовсім зрозумілим їм почуттям трепету, ховаючись за величними букетами квітів, тримаючись за руки батьків, зробили свій перший крок на великому шляху знань.

Традиційно свято розпочалося з привітання директора НВК Дударєвої Тетяни Анатоліївни, яка привітала дітлахів із початком нового навчального року та побажала найголовнішого - здоров'я, натхнення та успіхів у навчанні. Звичайно, на свято прибули й гості, щоб привітати головних винуватців торжества в перший день осені, школярів,- від першокласників з величезними бантами і оберемками квітів мало не в двічі більшими за себе, до найдоросліших, які були прекрасними копіями малечі. Це і голова селищної ради - Задоренко Вячеслав Валентинович, який не прийшов з пустими руками, а подарував морозильну камеру, телевізор, і Ришкін Дмитро Анатолійович, головний інспектор митного поста «Козача Лопань», і Губін В'ячеслав Олексійович, депутат Дергачівської районної ради.

Через багато років ми з ностальгією і найтеплішими почуттями згадуємо цей знайомий з дитинства запах квітів, приємні клопоти щодо купівлі обновок до 1 вересня: зошити, пенал, олівці. 1 вересня — це ніжна, лагідна, турботлива пісня батьківських сердець. Діти переступають поріг дитинства, зазирають у юність. День знань - це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є загальним для всіх, і особистим для кожного, бо цей день - це ще одна нова сторінка життя - цікава, барвиста і повна нових знань, що веде у майбуття!

Зі святом вас усіх – із Днем знань. З початком нового навчального року!

Ольга Істоміна, вчитель української мови та літератури,

класний керівник 11 класу

/Files/images/01.09 Дударэва.JPG

/Files/images/госты.JPG

/Files/images/01.09.JPG

/Files/images/01.9. так.JPG

/Files/images/01 вересня .JPG

/Files/images/01.09ц так 2013.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 578