/Files/images/berezen_2014/Изображение_152.jpg

/Files/images/berezen_2014/Изображение_173.jpg

З метою проведення профорієнтаційної роботи серед учнів Козачолопанського НВК, 2 квітня учні 9-их класів здійснили екскурсію до професійного ліцею швейного і хутрового виробництва міста Харкова.

Ліцей здійснює навчання за такими професіями : швачка, кравець-закрійник, кушнір-розкрійник, кравець, модистка головних уборів, кухар, кондитер, перукар. Адміністрація навчального закладу привітно зустріла нас, провела цікаву та змістовну екскурсію. Ми оглянули навчальні кабінети, майстерні, в яких навчаються ліцеїсти, їх робочі місця, виставку робіт з різноманітними виробами та поробками. У швейному цеху викладачі продемонстрували нам, як зшивають хутро на спеціальних швейних машинках, як їхні вмілі і вправні руки із шматочків хутра створюють красиві шарфи та накидки. Цікавою також була лекція майстра-перукаря про історію розвитку зачіски.

Ось і закінчується 2013-2014 навчальний рік, і перед кожним з нас постає проблема вибору навчального закладу для подальшого навчання. Ця екскурсія, можливо, для когось стане дороговказом у виборі своєї майбутньої професії.

Владислава Скорлученко, учениця 9-Б класу

/Files/images/berezen_2014/Изображение_175.jpg

/Files/images/berezen_2014/Изображение_183.jpg

/Files/images/berezen_2014/Изображение_187.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 240