Напередодні Дня вчителя у Козачолопанському НВК відбулося урочисте святкування та привітання працівників педагогічної ниви, людей, які своєю кропіткою та невтомною працею кожного дня формують із сьогоднішніх школярів особистостей, які в подальшому формуватимуть величне майбутнє України.

Свято розпочалося з самого ранку. Кожного працівника освіти, при вході до школи, учні зустрічали «живим коридором», з якого лунали привітання та дарувалися квіти.

У стінах закладу у цей день проводився день самоврядування, під час якого учні самостійно проводили уроки, були класними керівниками, завучами, директором, мали змогу відчути себе на місці вчителів. Для підтримання святкової атмосфери на перервах для кожного вчителя по гучномовному зв’язку лунали вірші та улюблені музичні привітання, під які із задоволенням танцювали у шкільному коридорі учні і вчителі.

По закінченню уроків відбулася урочиста лінійка, на яку завітали Козачолопанський селищний голова Задоренко В.В. та помічник народного депутата України Кацуби В.М. Алєксєєнко О.В. Вони висловили слова вдячності та пошани всім учителям та вихователям, вручили Почесну грамоту педагогічному колективу Козачолопанського НВК, вітальні листівки та солодощі.

Діти вітали всіх присутніх музичними номерами та віршами.

У цей день усі заходи пройшли на одному подиху, як у вчителів, так і в учнів школи. Усі були задоволені проведеною роботою. Святковий день було проведено в атмосфері великої пошани та любові до вчителів, тих людей, які вкладають частку своєї душі в майбутнє нашої держави.

Хай завжди ціниться труд Учителя!

Анна Котенко,

вчитель математики Козачолопанського НВК

/Files/images/Козача вчителі.JPG

/Files/images/PA041пппппппсссс792.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 216