1 вересня відсвяткувала свій перший день народження нова група для дітей дошкільного віку на базі Козачолопанського НВК. Відкриття логопедичної групи дало змогу вперше прийти до дитячого садочка 12 малюкам, які деякий час чекали черзі на влаштування до нього. Це була радісна подія і для дітей, і для дорослих.

На урочистості завітали голова Дергачівської райдержадмістрації Руденко А.І, заступник голови райдержадміністрації Малиніна Т. А., голова Козачолопанської селищної ради Задоренко В.В., начальник відділу освіти Крижний С. Г.

Чимало теплих і щирих слів було сказано в адресу дітей, батьків та колективу закладу. Вражали тепла і дружна атмосфера, цілковита спорідненість душ, яка єднала всіх учасників свята. Лейтмотивом проходила думка про важливість та значення існування дитячих закладів на селі. Під бурхливі оплески було вручено подарунки для дошкільнят: іграшки та сертифікат на сто тисяч на утримання групи від голови Дергачівської райдержадмістрації Руденка А.І. та телевізор від голови Козачолопанської селищної ради Задоренка В.В.

В гості до малечі завітала Королева Казок зі своїми казковими героями Буратино, лисою Алісою та котом Базиліо. Вокальними та хореографічними композиціями привітали малечу учні початкової та старшої школи Козачолопанського НВК. За турботу про себе дорослим щиро подякували діти. На святі лунав веселий дитячий сміх та музика.

По завершенню урочистостей гості мали змогу оглянути приміщення закладу, в якому зроблений добротний ремонт, є всі необхідні для перебування та розвитку діток умови. Діти, батьки і всі присутні переступили поріг дитсадка, який відтепер стане другою домівкою для малюків с.Ілліча, с.Цупівка, с.Лобанівка та смт Козача Лопань. Всього садочок відвідуватиме 34 дитини. У світлих і просторих кімнатах – тепло і затишно. Дітей зустрічали добрі посмішки вихователів, святково прикрашене приміщення групи. Силами батьків на території закладу облаштовано ігровий майданчик.

Від батьківського комітету висловлюємо щиру вдячність всім, хто брав активну участь в реконструкції приміщення, надавав фінансову та організаційну допомогу. Перш за все, народному депутату України Кацубі В.М., за сприяння якого розпочалася робота по реконструкції приміщення, голові Дергачівської райдержадмістрації Руденку А.І., який допоміг завершити ремонтні роботи, голові Козачолопанської селищної ради Задоренку В.В., який постійно опікується нашим закладом, завжди підтримує наші починання.

Марина Ворон,член батьківського комітету

Козачолопанського НВК

/Files/images/садык 5.JPG

/Files/images/танок.JPG

/Files/images/P9011683.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 197