/Files/images/lyutiy/SDC16761.JPG

18 лютого 2014 року на базі Козачолопанського НВК пройшло засідання Школи молодого вчителя, на тему «Проектна діяльність як засіб підвищення ефективності уроку».

Заняття пройшло у формі тренінгу «Метод проектів – як система навчання та виховання». Основною метою якого було ознайомити молодих спеціалістів з проектними технологіями, типами проектів, сутністю проектної діяльності та скласти алгоритм роботи над проектом.

/Files/images/lyutiy/SDC16752.JPG

Реалізуючи мету заходу, молоді спеціалісти відвідали урок читання у 3-А класі на тему «Вчитайтеся, вслухайтеся в Шевченкове слово!» (вчитель Клименко Н.С.) та підсумковий урок з технологій за напрямом трудове навчання в 10 класі – «Захист проекту.

/Files/images/lyutiy/IMG_0477.JPG

Оцінювання результатів проектної діяльності. Самооцінювання та оцінювання виробів» (вчитель Бабенко М.М.).

Директор НВК Дударєва Т.А. поділилася з молодими спеціалістами досвідом застосування проектних технологій на уроках української мови та літератури та в позакласній роботі.

/Files/images/lyutiy/SDC16736.JPG

Вчитель хімії та біології Подвальнюк Г.М. розповіла про особливості створення довготривалих і короткотривалих проектів.

/Files/images/lyutiy/SDC16734.JPG

А молоді спеціалісти Козачолопанського НВК Ворожбіт О.О. і Котенко А.С. презентували проект «Жива пам'ять» (до 25-ї річниці виводу радянських військ з Афганістану).

Зустріч пройшла в теплій, дружній, невимушеній атмосфері. Жоден учасник засідання Школи молодого вчителя не залишився байдужим, зумів знайти для себе щось корисне.

Проведення таких засідань сприяє професійному розвитку молодих спеціалістів.

Олена Пипенко,

заступник директора з НВР

Козачолопанського НВК

Кiлькiсть переглядiв: 216