З 2 по 13 лютого у Козачолопанському НВК проходила декада початкових класів. Її головною метою було зацікавити учнів у вивченні навчальних предметів, зробити навчання більш розмаїтим, відкрити нові, нетрадиційні підходи до вивчення навчальних дисциплін, а також показати тісний зв'язок вивченого в школі з життям людини. Робота декади була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дитини. Кожен день декади мав певний напрямок, а кожнен клас отримав путівник із зазначеними заходами на всю декаду.

Перший день декади проходив під гаслом «День моєї країни». Учням було запропоновано взяти участь у флешмобі вишиванок, де кожний бажаючий прийшов одягненим в український костюм або використав його елементи у своєму вбранні. Діти малювали малюнки, розповідали вірші. Кращі декламатори поезій були нагороджені грамотами.

/Files/images/2015_rk/IMG_5859.JPG

Другий день декади – це був День спорту, де школярі випробовували свої сили й спритність у різноманітних естафетах.

У День математики були проведені такі заходи: «Клубочок математичних заморочок» (4-А,Б), «Математичні ігри» (1-А, Б). Першокласники виявили вміння логічно мислити, розв’язувати різноманітні математичні завдання індивідуально, групами та парами.

/Files/images/2015_rk/IMG_0042.JPG

Учні початкових класів не лише люблять природу, а готові завжди їй допомагати. Дітлахи разом з батьками виготовили годівнички для пернатих друзів і повісили їх у шкільному садку. Птаство весело дякувало дітворі.

/Files/images/2015_rk/IMG_0046.JPG

/Files/images/2015_rk/DSCN2628.JPG

У День рідної мови була проведена літературна вікторина, конкурс на кращий твір про зиму, виставка кращих зошитів. За цікаві та змістовні твори учні одержали грамоти.

/Files/images/2015_rk/IMG_5904.JPG

Цікаво пройшов тренінг «Вітаміни в нашому житті. Діти усвідомили, які продукти слід вживати, щоб бути здоровими. У цей день дітлахи 3-Б класу принесли яблука, мандарини, апельсини, моркву та пригощались на перервах. А для учнів 1-А класу був проведений захід «Подорож планетою Здоров’я», де в ігровій формі були повторені правила здорового харчування.

У День мистецтва пройшов конкурс малюнків «Ой, зимонько-зима». Виставка сімейних поробок «Умілі руки та рученята» відкрила багато нових талантів, показала чим люблять займаютися батьки з дітьми у вільний час.

/Files/images/2015_rk/IMG_0006.JPG

На завершення декади для учнів 4-их класів Стеблак О. Ю, бібліотекар селищної бібліотеки, провела свято «Парад країн Європи». Учні дізналися про дитячих письменників Данії, Франції, Англії, Німеччини, Греції, про звичаї цих країн. Закінчилось свято іграми.

/Files/images/2015_rk/DSCN2662.JPG

Фінальним акордом декади початкових класів стала лінійка, де в урочистій обстановці було підведено підсумки, визначено переможців, а найактивніших учасників нагороджено грамотами.

Проведені заходи виявили творчі здібності учнів, їх захоплення, а також сприяли тісному взаємозв'язку дітей, класного колективу й родини.

Кiлькiсть переглядiв: 251