Цей день не внесено ні в які календарі знаменних дат і всенародних свят, але його цілком можна віднести до міжнародних, оскільки він з однаковим успіхом відзначається й у Росії, і в Німеччині, і в Англії, і у Франції, і в Скандинавії, і навіть на Сході. В одних країнах 1 квітня називають Днем сміху, а в інших— Днем дурня. У цей день кожен хоче пожартувати над кимось, тож ніхто не застрахований від розіграшів, і навіть найсерйозніші люди мимоволі посміхаються.

Другий рік поспіль учні Козачолопанського НВК відзначають цей день різноманітними веселощами, жартами, іграми. Зранку замість привітання кожному пропонувалося тричі посміхнутися і двічі показати смішні гримаси. Усі кімнати у закладі змінили назви-таблички на кумедні. "Келія Олени Премудрої", "Апартаменти Царівни Несміяни", "Печери Алі-Наталії, Алі-Ольги та їх розбійників". Класна кімната 11 класу перетворилася на "камеру в'язнів у переддень свободи", а учительська на "Штаб-квартиру команди "Що? Де? Коли?".

Цього дня усі бажаючі могли зробити собі нову зачіску у модних перукарів 7-А та 8-Б класів, відчути себе неперевершеними красунями та красенями з аква-гримом від візажистів Ксюні та Дашуні Бутенко з 7-А класу.

/Files/images/2015_rk/P4013873.JPG

/Files/images/2015_rk/P4013884.JPG

Хлопці з 11 класу провели спортивну "Веселу адаіпміло", Семенова Анастасія запросила на шоу "Хто зверху".

/Files/images/2015_rk/P4013872.JPG

У бібліотеці розгадували ребуси, цікаві загадки, логічні задачі.

Підсумок дня підвели на загальношкільній лінійці й вирішили: ми оздоровилися за рахунок сміху, отримали заряд бадьорості та гарного настрою, а найвеселішим класом за сумою смайликів виявився 7-А клас.

/Files/images/2015_rk/P4013911.JPG

Клименко Діана, Туз Анна, Семенова Анастасія, учениці 7-их класів Козачолопанського НВК

Кiлькiсть переглядiв: 228