Червоне літечко широко і привітно відчинило двері пришкільного табору «Бригантина» з денним перебуванням у Козачолопанському НВК. Кожен день, проведений у таборі, збагачує його вихованців новими знаннями про професійну зайнятість місцевого населення.

Завдяки співпраці голови селищної ради Задоренка В. В., директора Козачолопанського НВК Дударєвої Т. А. і працівника прикордонно-пропускного пункту «Гоптівка» Журавля П. М. була організована для дітей екскурсія до прикордонно-пропускного пункту «Гоптівка».

Капітан Демків О. С. радо зустрів дітлахів. Він ознайомив їх з обов’язками прикордонників, зі зброєю, яку можна було роздивитися і потримати в руках.

/Files/images/2015_rk/traven/IMG_0458.JPG

/Files/images/2015_rk/traven/IMG_0464.JPG

Вихованці табору із захопленням слухали розповідь про роботу пошукових собак на кордоні, які навчені знаходити у людей заборонені речі.

/Files/images/2015_rk/traven/IMG_0499.JPG

Цікаво було дізнатися про роботу паспортного і митного контролю, про поняття «нейтральна смуга кордону». Також діти стали свідками роботи «зеленої і червоної смуги» для автомобілів на посту і пристроїв, що перевіряють великий і малий транспорт, а ще багаж.

Всі повернулись додому вражені від побаченого і почутого. Можливо, ця екскурсія стане початком для майбутньої життєвої доріжки у когось із дітей.

/Files/images/2015_rk/traven/IMG_0542.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 246