"Шлях до зоряних перемог", під таким гаслом пройшло свято випускного вечора у Козачолопанському НВК. Скільки було спогадів, мрій, сподівань, радості і смутку водночас, світлої печалі. Тільки учора пролунав останній шкільний дзвоник, а ось і випускний бал, до якого, як по східцях прямували одинадцять років наші випускники.

Випускників прийшли привітати тата й мами, гості свята. Перше напутнє слово дала їм директор Козачолопанського НВК Дударєва Т.А. Козачолопанський селищний голова Задоренка В.В. привітав винуватців свята солодощами, а від народного депутата України Кацуби В.М. вони отримали електронні носії. Вчителі закладу підготували своїм вихованцям музичне привітання.

Панувала на святі богиня перемоги Ніка. Тому першими на червону доріжку ступили ті, хто отримав на кінець навчання найкращі результати. Це золотий медаліст 2015 року - Умнікова Єлизавета та срібний медаліст 2015 року - Удовікова Тетяна. А далі йшли переможці різноманітних конкурсів та турнірів ерудитів, спортивних змагань. А деякі, і це дуже важливо, переможці над собою.

Любі випускники! Звичайно, було б добре, якби завтра на вашому шляху зустрілися добрі і чуйні люди і належно оцінили б ваші здібності, допомогли справдитися вашим мріям. Бажаю вам реалізувати себе розвинути свої здібності, здобути потрібну професію. Тільки хочеться нагадати вам, що найрідкісніша й найпотрібніша професія в усі часи - бути гарною людиною. Тож розвивайте в собі найголовніший талант - талант людяності, і тоді не лише вам буде добре у світі, а також буде тепло і затишно тим людям, які перебувають поряд.

Лобойко Т.П., класний керівник 11 класу

/Files/images/2015_rk/traven/IMG_5292.JPG

/Files/images/2015_rk/traven/IMG_5284.JPG

/Files/images/2015_rk/traven/IMG_5299.JPG

/Files/images/2015_rk/traven/IMG_5300.JPG

/Files/images/2015_rk/IMG_5283.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 221