Кращі у навчанні, творчості, спорті

Талановиті діти – талановиті у всьому. І вихованці Козачолопанського НВК не виключення. Це і музиканти, і танцюристи, і спортсмени, майбутні науковці і політики… Сьогодні познайомимо вас з яскравими особистостями нашого дитячого колективу, які, перемагаючи на обласних та всеукраїнських конкурсах, змаганнях, піднімають престиж нашого закладу.
Скорлученко Владислава – випускниця Козачолопанського НВК - учасник і переможець районних олімпіад з хімії, біології, екології, фізики, математики, стала переможцем у написанні робіт МАН (ІІ місце в обласному етапі). Виборола перемогу у районному конкурсі «Учень року - 2015». Мріє отримати вищу освіту та стати ветеринарним лікарем.

/Files/images/2016_rk/uchn/Скорлученко Владислава.jpg

Орлов Дмитро, (10 клас) - закоханий у безмежний чарівний світ природи. Посів І місце в обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з трудового навчання. Робить усе можливе, щоб цей світ був ще кращим. «Золоті руки» - кажуть про таких, як Дмитро. Відзначається креативністю мислення і працелюбством. Переможець обласного конкурсу краща саморобка «Енергія навколо нас» в номінації «За сучасний погляд на старі технології».

/Files/images/2016_rk/uchn/Орлов Дмитро.JPG

Умнікова Юлія, (10 клас) - золотий голос школи. Талановитий організатор культурного життя закладу. Постійна ведуча і активний учасник шкільних і селищних свят. Дипломант ХІV регіональної науково-технічної конференції довузівської молоді «Молодь, наука, технології: хімія і фізика в сучасних технологіях» (секція «Хімія»). Переможець ХVІ Харківського обласного фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької літературної та художньої творчості «Мій Пушкін», відмінник навчання.

/Files/images/2016_rk/uchn/Умн│кова Юл│я.JPG

Ноздрачова Анастасія, (10 клас) - переможець районного етапу МАН з англійської мови, абсолютний переможець районної експедиції «Малі річки України», активний учасник художньої самодіяльності, відмінник навчання.

/Files/images/2016_rk/uchn/Ноздрачова Анастас│я.JPG

Клименко Діана, (9-А клас) - живе за гаслом «Не кажи про те, що ти хочеш зробити – покажи, як ти робиш». Вона вміє об’єднати навколо себе однодумців. Учасник шкільних і селищних свят, гарно декламує вірші, танцює. На її обличчі завжди чарівна посмішка. Діана – член ради Дергачівської районної громадської організації «Нове покоління Дергачівщини», активний учасник районних та обласних заходів учнівського самоврядування; переможець обласної акції до всесвітнього дня миру «Миру - мир», лауреат ХІХ Міжнародного конкурсу шкільних медіа, переможець конкурсу «Від слова до слова», переможець обласного етапу Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина - Україна», відмінник навчання.

/Files/images/2016_rk/uchn/Клименко Д│ана.JPG

Семенова Анастасія, (9-Б клас) - переможець районної олімпіади з української мови та літератури, переможець районної історико-краєзнавчої пошукової експедиції «Атомом розтерзана весна… Тридцять набатів…», районного конкурсу творів-есе «Я - європеєць», відмінник навчання.

/Files/images/2016_rk/uchn/Семенова Анастас│я.JPG

Гордістю закладу є Ковіна Тетяна (8-А клас). Дівчина не тільки гарно навчається, але й всебічно розвиває свою індивідуальність. Вона - переможець районних олімпіад з математики, з української мови та літератури, з хімії; переможець районних акцій «SOS вернісаж», «Молодь за здоровий спосіб життя»; переможець в командних змаганнях з математики центру довузівської освіти Малого Каразінського університету, переможець районного конкурсу «Книгоманія. Крищий читач року - 2016», відмінник навчання. Свій талант проявляє не тільки в навчанні, вона вкладає душу у свої роботи з декоративно-прикладного мистецтва. Таня гарно малює, співає, танцює.

/Files/images/2016_rk/uchn/Ков│на Тетяна.JPG

Наполегливо підкорюють вершини знань Стеценко Ольга, (11 клас), Попадченко Єлизавета, (10 клас), Дигало Роман (9-А клас), Кисла Аліна, (9-А клас), Котенко Катерина, (5-Б клас) - переможці районних етапів Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад.
Радо сприймаємо злети Таранової Олени, (10 клас), Бутенко Дарії, (9-А клас), Самойлової Ангеліни, (8-А клас), Дигало Яни, (7-А клас), Харченко Анастасії, (7-А клас), Ражика Павла, (6-Б клас), Руденко Аліни, (5-А клас) – переможців районних літературних конкурсів.
Гідно представили наш заклад Єршова Світлана, (10 клас), Багрич Тетяна, (8-А клас), Калініченко Маргарита, (8-А клас), Іванча Анастасія, (3-А клас), Чаплюкова Крістіна, (2-Б клас), Макашов Вячеслав, (2-Б клас) - переможці обласних та районних конкурсів малюнків.
Школа пишається досягненнями Панасюка Андрія, (10 клас), Кофанової Вікторії, (3-Б клас), Шклярук Дарії, (3-А клас) – переможців районних творчих конкурсів.
Покладаємо надії на юних спортсменок Гайкевич Дашу (3-А), Нос Альбіну (6-А клас), Сімейкіну Софію (6-Б клас) – переможців обласних змагань з дитячого аеробного та модельного фітнесу.
Вітаємо сильних духом, вольових та цілеспрямованих Сотніка Тимофія (5-А клас), Смоліна Владислава (5-Б клас), Кас’янова Андрія, (4-Б клас) – переможців та учасників чемпіонатів світу та призерів чемпіонату України з Кемпо-Карате.
Сьогоднішні перемоги козачолопанських школярів є стартовим майданчиком для творчого, інтелектуального та духовного зросту. Попереду нові відкриття і здійснення мрій. Педагогічний колектив школи всіляко підтримує кожну дитину, сприяє розвитку її здібностей, готує ґрунт для того, щоб ці здібності було реалізовано. Обдаровані діти – це той ресурс, з якого створюється інтелектуальна еліта держави. Так нехай юні таланти розквітають, радують батьків та вчителів, стають досягненням і гордістю держави. Дітям належить майбутнє. А ми, дорослі, їм допоможемо, адже саме від юних залежить майбутнє як нашого селища, так і всієї України.

Тетяна Дударєва, директор Козачолопанського НВК

Кiлькiсть переглядiв: 219