/Files/images/2016_rk/анютка.jpg/Files/images/2016_rk/анна.jpg

15 квітня 2016 року відбувся щорічний районний конкурс для молодих учителів, в якому брали участь учителі, стаж роботи яких від 1до 3 років.
Конкурсантів привітала начальник відділу освіти Оксана Володимирівна Колесникова, яка побажала творчого натхнення конкурсанткам, високих злетів, миру та злагоди у родині та країні. Голова районної організації профспілки працівників освіти і науки України Валентина Михайлівна Серенко пообіцяла організувати молодим учителям цікаву подорож до театру м. Харкова.
Перше місце в конкурсі посіла вчитель математики та інформатики Козачолопанського НВК Котенко Анна Сергіївна, яка поділилася враженнями про конкурс:
«Конкурс був проведений на високому рівні, конкурсанти презентували свої розробки уроків, позакласних заходів, виховних годин, а також звітували про свої перші успіхи на педагогічній ниві. Взагалі, роздумуючи над своїм життєвим шляхом, я чудово розумію, що не можу провести межу, де закінчується моя робота і де починається особисте життя. Мабуть, це і є моя філософія, моя дорога, яка веде до щастя педагогічної праці. Мені подобається бути вчителем. Вважаю, що правильно зробила свій професійний вибір.
А що значить для мене, бути вчителем? Це не можливість чомусь навчати дітей, а кожен день спілкуватися з ними, відкриваючи для себе щось нове. Подобається дивитися на світ очима дітей, знаходити в цьому радість та задоволення, турбуватися за своїх учнів, розділяти їх перемоги та невдачі, нести за них відповідальність….Так, для мене «учитель» - не професія, не соціальне положення, не хобі … Для мене бути вчителем – це і значить жити.»
Кiлькiсть переглядiв: 212