Хоч як не жаль розлучатися з веселим літечком, я впевнена, що кожен із школярів Козачолопанського НВК чекав початку навчання як великого свята. Адже 1 вересня – це день, який дарує нові зустрічі друзям, відкриває нові шляхи і народжує нові мрії.

/Files/images/2016_rk/veresen/P9015088.JPG

Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він покладе межу між дитинством, шкільними роками і дорослим життям. А для першокласників Свято першого дзвоника стало справді першим у житті. Новий навчальний рік перший. Перший дзвоник, який покликав на перший урок, і перша вчителька, яка веде у Країну Знань. Усе це вперше для наших юних школярів, для наших першокласників.

/Files/images/2016_rk/veresen/P9015092.JPG /Files/images/2016_rk/veresen/P9015094.JPG

На свято до школярів завітали гості: Задоренко В.В., Козачолопанський селищний голова, Віннічук І.П., заступник начальника у справа дітей Дергачівської райдержадміністрації, Марєйкіна В.Л., завідувач сектору у справах молоді та спорту Дергачівської райдержадміністрації, Клочко Г.Г., методист відділу освіти Дергачівської райдержадміністрації, Журавель Д.М., начальник відділу прикордонної служби «Дергачі», Усов В.В., інспектор прикордонної служби «Дергачі», почесний громадянин Дергачівського району, Дуднік Ю.В., інспектор прикордонної служби «Дергачі», Добровольський В.О., заступник начальника відділу прикордонної служби «Козача Лопань», Науменко В.О., отаман Козачолопанського козачого полку, які привітали малечу зі святом, побажали їм мирного неба над головою, досягати успіхів у навчанні аби ними пишалися не тільки батьки, а рідна козачолопанська громада. Говорили про те, що роки, проведені у школі – найкращі, найцікавіші.

/Files/images/2016_rk/veresen/P9015065.JPG /Files/images/2016_rk/veresen/P9015071.JPG

А після був перший урок «Україна у серці моєму» На нього запросили гостей закладу, батьків. Лунали вірші, співали пісні, мріяли про майбутнє, розмірковували про своє місце у житті рідної держави. Малюки знайомилися зі школою та класом.

Нехай для наших дітей шкільне життя буде цікавим і різнокольоровим, як ті повітряні кульки, що випустили першокласники у чисте мирне небо.

Кiлькiсть переглядiв: 298