Науково-практичний семінар з теми «Особливості організації роботи з обдарованими та талановитими учнями в умовах інноваційного простору»

20 грудня Козачолопанський ліцей гостинно зустрів методистів відділу освіти та директорів шкіл Дергачівского району, які завітали на науково-практичний семінар з теми «Особливості організації роботи з обдарованими та талановитими учнями в умовах інноваційного простору». Адміністрація та педагогічний колектив поділилися досвідом роботи закладу щодо виявлення та організації роботи з учнями, які виявляють ознаки обдарованості. Допомагали розкрити тему батьки та самі учні, якірозповідали про себе та виховання своїх дітей. Про результативну співпрацю з нашим ліцеєм у цьому напрямку роботи розповіли Дигало Марина, художній керівник Козачолопанського сільського будинку культури та Свічкар Сергій, культорганізатор Дергачівського будинку дитячої та юнацької творчості.

Присутні актуалізували розуміння цілісного уявлення про обдаровану дитину; з’ясували, які якості притаманні вчителю, який працює з обдарованим учнем, а також визначили, які сприятливі умови (школи, сім’ї) допомагають у подальшому розвитку творчих здібностей обдарованих учнів.

Підсумком семінару стала методична ділова гра, під час якої учасниками семінару була створена модель середовища, в якому росте і розвивається обдарована дитина.

Протягом усього заходу показували свої акробатичні, силові, вокальні, хореографічні та акторські таланти наші юні вихованці.

Гостей ліцею привітав Вячеслав Задоренко, Козачолопанський селищний голова, який постійно опікується проблемами нашого закладу та якому ми вдячні за всебічну підтримку обдарованих учнів нашого ліцею (грошові премії, подарунки, допомога в організації поїздок на конкурси).

Кiлькiсть переглядiв: 149