Міжнародний день волонтера

Формування патріотизму в українському суспільстві залишається першочерговим як для держави, так і для системи освіти в цілому. У зв’язку з цим, національно-патріотичне виховання є важливим сектором навчально- виховного процесу

Саме національно-патріотичне виховання закладає підвалини для формування свідомості нинішніх і прийдешніх поколінь, які розглядатимуть державу як запоруку власного особистісного розвитку на засадах гуманізму, соціального добробуту, демократії, свободи, толерантності, виваженості, відповідальності, здорового способу життя, готовності до змін.

Складовою частиною національно-патріотичного виховання є волонтерський рух. Напротязі останніх років у нашому навчальному закладі це є одним із головних аспектів виховання у підростаючого покоління національної свідомості, патріотизму та небайдужості до подій, які зараз відбуваються в Україні.

Третій рік поспіль лідери учнівського самоврядування шкільного осередку «Парламентська республіка» беруть активну участь у волонтерському русі: організація та проведення благочинної ярмарки; збирання теплих речей та продуктів харчування для бійців АТО; відвідування та приготування оберегів та Великодніх випічок для поранених бійців тощо. Цьогорічний Міжнародний день волонтера теж пройшов активно. Учні навчального закладу малювали малюнки, виготовляли привітальні листівки, писали листи до солдатів з побажаннями миру на нашій неньці-Україні.

Плануємо й надалі продовжувати заручатися до волонтерського руху, щоб серця наших вихованців наповнювалися любов’ю та теплом до людей, які цього потребують.


Галерея "Міжнародний день волонтера"

Кiлькiсть переглядiв: 149