Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і казка

Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням. Напередодні Нового року з 25 по 28 грудня для учнів та вихованців Козачолопанського ліцею були проведені новорічні ранки, які проходили у святково вбраній залі навчального закладу, посеред якої милувала око головна окраса усіх новорічних свят - ялинка.

Діти продемонстрували батькам та присутнім свої таланти – вони співали, танцювали, водили хороводи та змагалися у конкурсах із казковими героями. Переможці були нагороджені солодкими призами.

Цікаві сценарії, музичний супровід, казкові гості та солодкі подарунки створили святкову атмосферу, забезпечили святковий настрій та залишили чудові враження присутнім.

Висловлюємо вдячність Вячеславу Задоренку, Козачолопанському селищному голові, за солодкі призи для конкурсів та фінансову допомогу у підготовці та проведенні новорічних ранків.

Проведені новорічні свята стали чудовим завершенням навчального семестру.

Тож вітаємо всіх з Новим 2019 роком! Бажаємо, щоб у кожного з нас було стільки добра і добрих справ, скільки вогників горить на Новорічних ялинках, щоб гірлянда яскравих подій у нашому житті переливалася всіма кольорами, приносячи в кожну оселю щастя, здоров’я, благополуччя, добро, віру та надію на краще.

Кiлькiсть переглядiв: 127