Cтартувала реєстрація на пробне ЗНО

Cтартувала реєстрація на пробне ЗНО

Реєстрація триватиме з 08.01 – 31.01.2019.

16 та 23 березня 2019 року проводиться пробне зовнішнє незалежне оцінювання (пробне ЗНО) для всіх бажаючих ознайомитися з процедурою ЗНО.

Участь у пробному ЗНО є добровільною.

Для кожної особи, яка заповнила електронну форму реєстраційної заяви на веб-сайті ХРЦОЯО створюється інформаційна сторінка «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО», доступ до якої здійснюється за персональним кодом та РІN-кодом.

У разі одночасного проведення пробного ЗНО з декількох навчальних предметів особа може зареєструватися для складання тесту лише з одного із цих навчальних предметів.

КРОКИ РЕЄСТРАЦІЇ НА ПРОБНЕ ЗНО

1. Роздрукувати реєстраційну заяву та реквізити для сплати кожного замовленого предмета окремо.
2. Власноруч оформити реєстраційну заяву та надіслати поштою до ХРЦОЯО.
3. Оплатити послуги в будь-якій фінансовій установі або через послугу електронного платежу протягом трьох робочих днів із дня створення реєстраційної заяви.
4. Перевірити оплату та надходження заяви через п’ять робочих днів із дня оплати та отримання ХРЦОЯО реєстраційної заяви.
5. Перевірити статус надходження реєстраційної заяви до ХРЦОЯО через 10 робочих днів із дня здійснення поштового відправлення.
6. Самостійно роздрукувати запрошення на пробне ЗНО з 25 лютого 2019 року зі сторінки «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО».

Кiлькiсть переглядiв: 101