Конкурс «Огляд строю та пісні»

Вже стало традицією кожного року у Козачолопанському НВК проводити конкурс «Огляд строю та пісні». Організатором воєнно- патріотичного заходу є вчитель предмету Захист Вітчизни Тютюнник Олег Іванович. Традиційно під час проведення патріотичних заходів згідно договору про співпрацю між НВК та прикордонною заставою «Гоптівка», прикордонної служби Дергачі Харківського прикордонного загону Державної Прикордонної Служби України до закладу було запрошено представників прикордонної застави, а саме:

Бучик Ольга Миколаївна, молодший лейтенант, інспектор групи ризику ДПС України;

Кононенко Олександр Геннадійович, прапорщик, дільничий інспектор ДПС України;

Головною метою цього конкурсу є формування у школярів високої соціальної активності та патріотизму, відчуття громадянства та вірності своїй Батьківщині, готовності до захисту рідного краю. За традицією, захід відбувається після уроків та проходить дуже урочисто та яскраво. Команди старанно крокують по спортивній залі, виконуючи українську пісню. Оцінювалися дії командира, рівняння в строю, чіткість кроку, стройова вправність. Хлопці показали свої вміння у воєнній справі. Дівчата також не відставали: крокували на рівні з хлопцями, а то й краще. У кожної команди – своя форма одягу, своя пісня. Серед учасників байдужих не було: всі намагалися гарно співати та продемонструвати єдність свого колективу. Команди було поділено на дві вікові групи - 5-7 класи, 8-11 класи. За рішенням журі було визначено таких переможців:

І місце - 11, 8-Б, 7-А та 7-Б класи;

ІІ місце – 8-А, 9-А, 5-А та 6-А класи;

ІІІ місце – 9-Б, 10, 6-Б та 5-Б класи.

«Огляд строю та пісні» став справжнім святом для всіх учнів школи та їх вчителів. Дякуємо всім школярам за участь та вчителям – за допомогу. Вітаємо переможців.

/Files/images/2015_rk/oglyad_stroyu_ta_psn/image (14).jpg/Files/images/2015_rk/oglyad_stroyu_ta_psn/image (15).jpg/Files/images/2015_rk/oglyad_stroyu_ta_psn/image (4).jpg/Files/images/2015_rk/oglyad_stroyu_ta_psn/image (6).jpg/Files/images/2015_rk/oglyad_stroyu_ta_psn/image (7).jpg/Files/images/2015_rk/oglyad_stroyu_ta_psn/image (9).jpg/Files/images/2015_rk/oglyad_stroyu_ta_psn/image.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 163