Тиждень фізкультури

Усім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією стало у КЗ «Козачолопанський ліцей» проведення тижня фізичної культури і спорту, присвяченого Дню фізкультури та спорту. Це свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту.

Цього року він пройшов з 13 по 17 вересня. Метою проведеного тижня було визначено поширення ідей олімпійського руху в Україні, активізацію фізкультурно-масової роботи в навчальному закладі, формування у дітей мотивацій до здорового способу життя, виховання учнів на гуманістичних ідеалах олімпізму.

Учитель фізичного виховання Чувпило Д.С. підготував та провів цікавий Олімпійський урок, на якому учні отримали цікаву, пізнавальну та вичерпну інформацію про олімпійську славу України, важливість ведення здорового способу життя та необхідність займатися фізкультурою і спортом.

Вчителем мистецтва Бабенко М.М. організовано конкурс малюнків.

Класними керівниками були проведені класні години, та організовано виставку класних газет.

З нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту у КЗ «Козачолопанський ліцей» проведено низку заходів: змагання серед учнів 5-6 класів, 7-8 класів, 9-10-11 класів.

Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. Тиждень був насичений, цікавий та змістовний.

Кiлькiсть переглядiв: 126