Районне методичне об’єднання вчителів 3-х класів

25 лютого 2015 року на базі Козачолопанського НВК пройшло засідання районного методичного об’єднання вчителів 3-х класів, під час якого було розглянуто питання «Використання інноваційних технологій на уроках основи здоров’я».

Цікаво пройшов урок-тренінг з основ здоров’я на тему «Про правила пожежної безпеки», який провела вчитель початкових класів Чухно А.В. Тренінг – форма групової роботи, яка забезпечує активну участь і творчу взаємодію учасників між собою і з учителем. Хоча тренінг є формою організації навчального процесу, він не схожий на класичні уроки.

Тренінг як форма педагогічного впливу передусім передбачає використання активних методів групової роботи (наприклад рольових ігор). Саме тому вони дуже подобаються дітям і створюють у них відчуття свята, хоча під час тренінгу можна навчитися і збагнути набагато більше, ніж під час класичного уроку.

Вакуленко Л.В. показала присутнім свято «У здоровому тілі – здоровий дух». Третьокласники продемонстрували свої знання про здоровий спосіб життя, розіграли сценку про неслухняного Колобка, склали поради як берегти здоров’я.

На завершення засідання вчителі РМО обмінялись досвідом щодо використання інноваційних технологій на уроках «Я у світі».

Кiлькiсть переглядiв: 72