Вітаємо з перемогою у конкурсі «Синиця чубата – птах 2021 року в Україні»!

Вітаємо наших ліцеїстів КЗ "Козачолопанський ліцей" з перемогами у ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ природоохоронній акції-конкурсі «Синиця чубата – птах 2021 року в Україні»!

З метою привернення уваги учнівської молоді до проблем охорони птахів, виховання ціннісного ставлення до біорізноманіття, проведення широкої просвітницької роботи і практичних дій з охорони та збереження орнітофауни Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України та Українське товариство охорони птахів провели щорічну природоохоронну акцію-конкурс «Синиця чубата – птах 2021 року в Україні».

Визнані переможцями акції та призерами природоохоронно-

пропагандистської Всеукраїнської акції-конкурсу школярів та учнівської молоді «Синиця чубата – птах 2021 року в Україні» та нагороджені грамотами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України та Українського товариства охорони птахів (м. Київ)

Наказ №102 від 30.12.2021 року:

ІІІ місце:

- Пройдакова Дар’я, учениця 5-Б класу у номінації «Кращий малюнок». Керівник Дигало І.О.;

- Мілашенко Ельміра, учениця 3-А класу у номінації «Краща поробка». Керівник Клименко Н.С.;

Надані подяки Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України керівникам юннатівських робіт, які посіли призові місця, за високий професіоналізм, творчий підхід та формування екологічної свідомості учнів:

- Дигало Інні Олександрівні, вчителю української мови та літератури;

- Клименко Наталії Сергіївні, вчителю початкових класів.

Кiлькiсть переглядiв: 30