/Files/images/veresen_2014/IMG_1417.JPG

Цей день завжди уривається в життя шумно, дзвінко, несподівано. Хоча на нього всі чекають і завжди він особливий: чистий, як осіннє небо, добрий, як перша вчителька і урочистий.

1 Вересня Козачолопанський НВК гостинно відчинив двері для своїх 530 вихованців, з яких 60 - першокласники. Для них, маленьких громадян єдиної України, цей день був особливо пам’ятним, адже переступивши поріг школи, вони зробили перші кроки до вершин духовності і життєвої мудрості, що пролягає через прекрасну Країну Знань. Першокласники раділи подарункам від народного депутата України В. Кацуби - портфелям із шкільним приладдям.

Директор закладу Дударєва Т.А. привітала всіх зі святом, побажала усім мирного неба й упевненості у майбутньому, щиро подякувала Козачолопанському селищному голові Задоренку В.В., голові ФГ «Планета» Луценку І.М., генеральному директору ТОВ Агрофірми «Астарта» Сябро А.М. за надану фінансову допомогу при підготовці закладу до нового навчального року. Козачолопанський селищний голова Задоренко В.В. висловив побажання кожній родині радості, благополуччя, стабільності і впевненості у завтрашньому дні. Авєрьянов Ю.О. вручив Почесну відзнаку «Патріот України» громадської організації «Майбутнє будуємо разом» директору закладу Дударєвій Т.А.

З великою цікавістю слухали всі першокласників, які пообіцяли вчитись тільки на відмінно та в майбутньому прославити рідний край, рідну школу. Одинадцятикласники ж дали юним друзям настанову: «Лише 12 балів мати, з бажанням вчитись і все знати», подякували вчителям за прекрасні уроки, побажали їм творчої наснаги та привітали разом з усіма учнями квітами.

Ідея миру, єдності та злагоди стала лейтмотивом свята. Гімном миру та побажанням добра і спокою стала музично-танцювальна композиція «Аист на крыше» у виконанні Борщ Лізи та учнів закладу, а різнокольорові кульки, які злетіли до мирного неба, стали побажанням яскравого різнобарвного життя всім школярам України.

Як і всі українські школярі, вихованці Козачолопанського НВК розпочали свою навчальну діяльність з першого уроку на тему «Єдина країна – Україна», під час якого згадали історію становлення української держави, здійснили заочні подорожі видатними місцями Батьківщини, запалили свічки пам'яті за загиблими Небесної сотні та всіх воїнів-захисників, що віддали життя за єдність та суверенність України в зоні АТО.

Бажаємо всім вихованцям, щоб увесь навчальний рік став не нудним переліком сторінок із щоденника, а розсипався назустріч кожному тисячею яскравих миттєвостей! І буде він цікавим, загадковим, у чомусь - трішечки складним, адже через подолання труднощів ми готуємося до життя.

Кiлькiсть переглядiв: 475