Команда учнів Козачолопанського НВК Дергачівського району Харківської області в складі: Умнікової Юлії, Федорченко Оксани, Скорлученко Владислави, Докуніної Вікторії, нагороджена дипломом ІІІ ступеня Міністерства освіти і науки України, за перемогу в грі «Що? Де? Коли?», яка відбулася з 09 січня по 12 січня 2015 року в Ніжинському державному університеті імені М.Гоголя.

«Геліантус – дружнє коло», що відбувалася на Чернігівщині. Ніжин - красиве місто, що сподобалося мені своїми церквами та пам'ятками архітектури. Найбільше мене вразили лекції з географії, зоогеографії, фізики та хімії. Особливо сподобалися лекції з хімії та зоогеографії, які читали Вобленко О.С., Москаленко О. В., Семенихін А. В., Грищенко В.В. Вони допомогли краще зрозуміти навколишній світ. Дуже цікаво було проводити час зі своїми однолітками з різних регіонів України. Я вдячна організаторам цієї природознавчої гри. Сподіваюся, що на наступний рік у мене буде можливість відвідати вже ІІІ зимову школу «Геліантус – дружнє коло».

Скорлученко Владислава, учениця 10 класу Козачолопанського НВК

У цьому році я вперше побувала в зимовій школі «Геліантус – дружнє коло» і хочу відмітити, що мені дуже сподобалось. Особливо запам'ятала лекцію з зоогеографії, її проводила цікава людина, учасник експедиції Вобленко О.С. А ще в пам'яті залишилось враження від дослідів з хімії, на яких ми спостерігали цікаві реакції. Залишилось незабутнє враження від цієї поїздки, я вдячна організаторам, викладачам, професорам цієї зимової школи.

Докуніна Вікторія, учениця 10 класу Козачолопанського НВК

Дні перебування в Ніжині були насичені подіями, емоціями, враженнями. Ми мали змогу поповнити свої знання з хімії, фізики, географії та біології. Була проведена гра «Сьомий Понеділок». У цій грі учасники представляли себе ученими Магічної академії, які намагалися знайти формулу щастя. Ми отримали масу задоволення та позитивних емоцій, проводячи експерименти, захищаючи доповіді та виконуючи різні завдання. Незабутні враження залишилися від Ніжина, бо – це нові знання, цікаві зустрічі, приємні хвилини спілкування із ровесниками. Вдячні організаторам за теплий прийом і сподіваємося на подальшу співпрацю. Ця школа нас зблизила, допомогла знайти нових друзів.

Федоренко Оксана, учениця 9-А класу Козачолопанського НВК

/Files/images/2015_rk/IMG_0766.JPG

/Files/images/2015_rk/IMG_0767.JPG

/Files/images/2015_rk/IMG_2920.jpg

/Files/images/2015_rk/IMG_3009.jpg

/Files/images/2015_rk/IMG_3034.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 244