/Files/images/2016_rk/SDC18321.JPG

Родинні традиції Козачолопанського НВК

Колись у старовину існувала традиція: вся родина збиралась за столом. В основі цього звичаю покладено прагнення об’єднати всіх членів родини, щоб не втрачати духовний зв'язок поколінь.
Така велика родина дітей, батьків, учителів, представників місцевого самоврядування зібралася за святковими столами Козачолопанського НВК.
Свято розпочалося новорічними привітаннями учнів, які проспівали колядки, щедрівки, побажали всім присутнім щасливого нового року.
Директор навчального закладу Дударєва Т.А. підвела підсумки роботи за минулий рік, познайомила з основними напрямками роботи школи з національно-патріотичного виховання учнів. Досягнення учнів і вчителів НВК презентувала заступник директора з навчально-виховної роботи Пипенко О.М.
З сердечним привітанням звернувся до присутніх голова Козачолопанської селищної ради Задоренко В.В., який подякував батькам, учителям за плідну співпрацю, яка дає можливості розкритися інтелектуальним, спортивним, творчим здібностям вихованців. Новорічним подарунком від Задоренка В.В. стали солодощі для святкових столів.
Продовженням свята став виступ учнів з новорічною театрально-музичною композицією.
У народі кажуть: «Вчасно посіяне рясно зійде». Обов’язковою умовою майбутнього успіху є спільні зусилля школи, сім’ї, громадськості. То ж будемо продовжувати цю чудову традицію і в майбутньому.

Умнікова Н.М. та Лобойко О.Ю., батьки учнів 9-А,Б класів Козачолопанського НВК

/Files/images/2016_rk/SDC18324.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 231