А ще початок вересня для нашого закладу і всієї Козачолопанської громади ознаменувався визначною подією: 1 вересня відбулося довгождане урочисте відкриття дошкільного відділення Козачолопанського НВК у с. Ілліча. Гостинно відчинив двері для 21 малючка дитячий садочок. Настоятель Архангело-Михайлівського храму отець Діонісій освятив дітей та приміщення садка.

Не було слів у батьків, щоб висловити слова вдячності тим, хто був причетний до цієї радісної події. А це, в першу чергу, депутат Харківської обласної ради Володимир Михайлович Кацуба, який перебуваючи ще на посаді голови Дергачівської районної державної адміністрації, почав втілювати в життя цей проект. І, звичайно, відкриття садочка не обійшлося без його участі і фінансової допомоги: подарований комплект меблів для 1 групи, килими. Відчуваємо постійну материнську турботу від заступника голови Дергачівської РДА Малиніної Тетяни Василівни, яка подарувала сертифікат на придбання телевізора, і перебуваючи на посаді начальника відділу освіти, своїм «всевидячим оком» контролювала процес відновлення садочка. Щиро вдячні Козачолопанському селищному голові Задоренку Вячеславу Валентиновичу за постійну дієву фінансову допомогу та подаровані килими для садочка.

Нехай маленьким вихованцям живеться гарно, весело та дружно у цьому прекрасному царстві казки, яке для них зробили дорослі. Нехай у цій дитячій оселі завжди звучить дзвінкий дитячий сміх, буде тепло і затишно, панує добро і злагода.

/Files/images/новини 1.JPG

/Files/images/4.JPG

/Files/images/6.JPG

/Files/images/7.JPG

/Files/images/8а.JPG

/Files/images/9а.JPG

/Files/images/11.JPG

/Files/images/12.JPG

/Files/images/13.JPG

/Files/images/14.JPG

/Files/images/17.JPG

/Files/images/18.JPG

/Files/images/19.JPG

/Files/images/20.JPG

/Files/images/новини 2.JPG

/Files/images/новин 3.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 248